Förkylningstider


PROSIT!

Grill tajm!

Förra söndagen var vi ute och grillade här i hjoggböle! Allt smakar ju så gott när man äter utomhus! Eller vad säger du Svante?! Boben användes flitigt av både vuxna och barn. Stefan, Fredde och Uffe hade ett race som Stefan vann... Agnes kämpade på i backen med Linnea, Sandra och Wilma, och Morgan gjorde det som han gör bäst, sover sig genom det roliga =)

 Det blir mer grillning framöver, bara solen är framme så!

Lilla Mari

     

Café Lilla Mari är en liten oas i dom gamla kvarteren i skellfteå centrum. En mysig innergård med gröna växter och en gammal telefonkiosk. Sommartid är det så härligt att få sitta och njuta där, då vi ställer ut sommarmöblerna på gården. Men även vintertid så är den minst lika mysigt att sitta där inne och fika, särskilt juletid, då gammaldags miljö ger en otrolig julstämmning...

    

Jag har drivit cafeét sedan oktober 2005, och i juni 2008 blev jag och min moster delägare. Min moster Astrid är guld värd och vi trivs så bra ihop. Jag ska även tillägga att min mamma är också guld värd som ställer upp och jobbar och hjälper oss i alla lägen. Nackdelen med att ha cafeét är nog att vi inte kan gå dit och fika och njuta som våra gäster gör, men vi har ju då världens mysigaste arbetsplats iaf =) ...med gott hembakat fika dessutom..

RSS 2.0