Första sommardagarna

Åh vad skönt med sommar.....äntligen! Morgan verkar trivas med att gunga i solen!

          

          


Agnes 3år!

Ja tänk ändå vad tiden går fort! Agnes och jag fyller ju ganska nära varann, så vi firade oss på Lilla Mari. Tjocka släkten kom och grattade. Agnes hade en jätte rolig dag, fylld med presenter,ballonger, god mat och tårta såklart, som hon har dekorerat själv! 

                 

Den här gången...Uppsala

Det är där hon befinner sig nu, min kära lilla syster. Så i början på maj så tågade jag, stora syster och mamma ner och hälsade på henne. En riktig tjej helg. Vi klämde in oss i hennes lägenhet som hon delar med en annan tjej, men vi var ju mest ute och flängde såklart! Shopping, mat, fika och lite sevärdheter hann vi me.
Ett café som vi var in på var nästan som lilla Mari. Lika muggar, glas, gardiner, vissa stolar, nötta bord och likadana lampetter. Felt just like home =)

                   
                   

Var hon hamnar här näst vet vi ej. Jag skulle gärna vilja ha henne hemma, men det roliga med att hon reser runt är ju att vi får åka efter och hälsa på henne =) Vi ses snart igen!         
                                                         Hej då Carro!
 
                   


Norrlands största loppis!

             

Ja den bestämde jag och Linn att vi bara måste åka till. Så den 24/4 bar det av till Arcus hallen i Luleå. Precis lagom i tid kom vi dit, vi anade ju inte att det skulle vara så mycket folk som det var, och som tur var kom dom flesta efter oss, så vi slapp köa allt för länge. När vi väl kom in så insåg vi ju hur stort det var.....vars skulle man börja????

                

Med kliande loppisfingrar började vi fynda, men efter så där 3,5 timme så slog hungern och tröttheten till. Kön till grillen som fanns där var för lång. Jag tror inte jag ljuger om jag säger att vi kanske orkade med hälften av borden som fanns där. Sen gav vi upp.... Det trodde nog varken vi eller våra sambos där hemma om oss...

Så, vi åkte in till Luleå, tog lite mat och shoppade lite innan vi checkade in på hotellet. Linn skulle ju fira att jag fyller år!! Så där på rummet tog vi upp lite vin och Linn hade med en trevlig överaskning som bestod av paraplydrinkar!
Sen blev det bastu och vi piffade upp oss för en trerätters på restaurang. Vi fick även besök av en snygg monsieur som poppade upp som gubben i lådan på rummet :)

                                      

Hur kvällen slutade vet bara jag och Linn, what happens in Luleå, stays in Luleå =)
Dagen efter såg vi fram emot hotellfrukost såklart....med våfflor....i love våfflor.....
Men tror ni inte att våffeljärnet pajade medans vi satt där!!!!  Jag trodde dom med oss skämta aprillo!!
Tur jag har en gullig familj hemma som bjöd på våffelfrukost på sängen på min födelsedag istället, med grädde och jordgubbar....MUUUMS!


RSS 2.0