Trailer trash ;)

                     
                                    


Ja efter att ha lånat husvagn en vecka i piteå i sommar så blev vi ju så sugna på en egen.
För en lagom peng så fick vi denna skönhet. Det vi kanske mest tog den för var förtältet, det var från -08
Så här är den, våran nybörjarvagn. En Kabe 590 Safir DeLux -80. Nu längtar vi ut!

           

Sommarens bästa slut!

Den vackraste avslutning på denna sommar blev en liten tjej! 20100827 Så nu är Elliot storebror, Agnes och Morgan har fått sin 10:e kusin! Välkommen lillan! Nu väntar vi med spänning på vad hon ska få för namn och vad hon ska bli för litet busfrö =)

           


sommar 2010

Sommaren har gått och den har gått alldeles för fort. Jag har knappt suttit vid datorn, vilket kanske är ett bra tecken på att man har gjort nåt annat kul som tex Lycksele djurpark. Favorit i repris från förra sommaren! 

              

             

Jag vet inte hur du kunde gömma dig bakom kameran Johanna. Men vi "mammor" är sällan med på bild. Jag har verkligen försökt att få Stefan att ta lite mer bilder på mig och barnen, men med dåliga resultat.
Annars så har vi badat under semestern och så lånade vi min mosters husvagn en vecka och drog iväg "ända" till Piteå. Men det räckte gott och väl som husvagns rookies som både jag och Stefan är. 
Agnes hade verkligen kul med kusinerna som vi åkte med och hon sovde som en stock i husvagnen. Morgan var också en väldigt nöjd kille under veckan. Bad och melon! Kan det bli bättre! 




                     

                     


RSS 2.0